Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Bjud dina gäster på en oemotståndlig lager-på-lager-tårta där krämiga Gifflar Vanilj varvas med cream cheese, vispgrädde och färska bär. Lättfixad lyx när den är som bäst!
Ingredienser
ca 3 paket Gifflar Vanilj
Färska eller frysta vinbär (tina bären innan om du använder frysta)
Bigarråer
8 dl vispgrädde
400 g cream cheese
2 msk florsocker
2 msk vaniljsocker
Tillagning
Gör så här
Börja med att vispa ihop vispgrädde, cream cheese, florsocker och vaniljsocker.
Ta fram en större glasskål. Börja med ett lager Gifflar Vanilj i botten. Varva sedan cream cheese-röra, röda vinbär och Gifflar Vanilj tills skålen är helt fylld.
Toppa med Gifflar Vanilj, bigarråer och röda vinbär. Extra god blir din trifle om den får stå kylt ett tag och gotta till sig innan servering!