Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Gör dig redo för filmkväll! Sticky popcorn är något som blivit populärt på sociala medier – självklart blir det ÄNNU godare med Gifflar! Hackade Gifflar Vanilj, karamellsås och popcorn. En perfekt blandning av sött och salt!
1 paket micropopcorn (eller motsvarande mängd poppade i kastrull)
Karamellsås
Ev. lite extra flingsalt efter smak!
Tillagning
Gör så här
Börja med att hacka dina Gifflar i mindre bitar.
Poppa popcornen.
Lägg ut popcornen på en plåt eller i en stor skål där du kan blanda om. Häll över Gifflar och ringla över rikligt med karamellsås. Blanda runt så att alla popcorn och Gifflar täcks av karamellsåsen. Tips! Om du vill kan du även lägga till lite flingsalt för en extra touch av salt.