Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
I kladdigt ljuvliga Sticky Pecan Gifflar får den oemotståndliga smaken av Gifflar Kanel blandas med karamellsås och knaprig pekannöt. En maffig och mäktig efterrätt helt enkelt – glad bakning!
Ingredienser
3 - 4 förpackningar Gifflar Kanel
5 dl muscovadosocker
200 g smör
1 dl flytande honung
1 dl sirap
En näve pekannötter
Tillagning
Gör så här
Smält smör i en kastrull och blanda i muscovadosocker, honung och sirap.
Låt koka
Häll smeten i en ugnssäker form, fyll på med pekannötter och Gifflar.
In i ugn 175 grader i 10-15 min
Använd ett lock för att vända kakan ut på ett serveringsfat.