Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Ibland är det precis så en måltid behöver vara – snabb, god, enkel. Och ganska ofta är det precis vad en macka är. För en macka är också en måltid, och ofta har du allt du behöver hemma.
Ingredienser
4 portioner
4 skivor Pågen Hönö Skärgårdskaka
1 burk kräftstjärtar eller räkor i lake (ca 170g)
2 msk srirachamajonnäs
Rädisor
Salladslök
Sesamfrön
Koriander
Tillagning
Gör så här
Häll av spadet och blanda kräftsjärtarna/räkorna med srirachamajonnäsen och rör runt.
Skiva rädisor och salladslök tunt.
Fördela röran på mackorna och toppa med rädisor och salladslök.
Strössla över sesamfrön och garnera med koriander.