Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Snabb smörgåstårta som du gör direkt i serveringsglaset! Smidigt, kul att servera och magiskt gott. Godast blir de med midsommarfavoriten mustig Kavring såklart!
Börja med fyllningen. Låt matjessillen rinna av. Finhacka sill, ägg och rödlök. Blanda med majonnäs, crème fraiche och dill. Smaksätt med nymalen svartpeppar.
Välj ett lagom stort glas, gärna ett coupeglas. Stansa ut rundlar av Kavring-skivorna med hjälp av glaset. Tips! Spara brödet som blir över och gör eget ströbröd.
Varva bröd (två skivor i vardera glas) och fyllning i glasen.
Avsluta med att dekorera smörgåstårtorna med tunt skivad gurka och rädisor samt ärtskott.