Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Stek det hackade baconet i en stor stekpanna på medelvärme tills det är knaprigt.
Ta upp baconet och lägg åt sidan, men låt fettet vara kvar i pannan.
Lägg brysselkålen i stekpannan med baconfettet. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. Stek i cirka 5 minuter tills kålen börjar få färg.
Flytta över brysselkålen till en ugnsplåt. Rosta i den förvärmda ugnen i 15–20 minuter, rör om halvvägs, tills de är karamelliserade och mjuka.
Medan brysselkålen rostas, rosta brödskivorna i ugnen tills de är gyllenbruna.
När brysselkålen är klar, ta ut den ur ugnen och ringla över balsamvinäger.
Blanda i det stekta baconet och de hackade hasselnötterna.
Toppa varje brödskiva med krämig burrata och den karamelliserade och baconknapriga brysselkålsblandningen.