Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Vägen till en lyckad bilsemester går via magen – det är sen gammalt. Så toppa färdkostmackan med ranchdressing, dra igång motown på högsta volym och rulla iväg på Route 66, eller E6:an.
Ingredienser
2 portioner
Hönö Bohuskaka
6 skivor kalkonpastrami
2 msk senap
6 skivor cheddarost
4 msk surkål
Ranchdressing
1/2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
1 tsk worcestershiresås
1 msk finhackad gräslök
1 msk dl finhackad bladpersilja
1 msk dl finhackad dill
Salt och svartpeppar
Tillagning
Gör så här
Rör ihop crème fraiche, majonnäs och worcestershiresås.
Rör ner de hackade örterna och smaka av med salt och peppar.
Bred ut hälften av ranchdressingen på bottenskivorna.
Lägg på kalkonpastrami, bred över senap och fyll på med ost.