Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
En Grilled Cheese utöver det vanliga… Kalasgod, ostig grillad macka full av smak och färg som blir en rolig matupplevelse för hela familjen!
Ingredienser
4 skivor JätteFranska
ca 200 g riven mozzarella
ca 100 g riven gouda
ca 100 g riven cheddar
Röd karamellfärg
Gul karamellfärg
Grön karamellfärg
Blå karamellfärg
Smör
Tillagning
Gör så här
Börja med att hälla upp de olika ostarna i 4 st olika skålar (dela upp mozzarellan så du får a 100 g i två skålar). Blanda sedan en färg med osten i vardera skål.
Smöra två skivor JätteFranska på båda sidorna. Placera sedan ut osten i fält på mackan i följande ordning; röd, gul, grön, blå.
Stek mackan på medelhög värme i en stekpanna tills bröden fått en gyllene, krispig yta och osten smält. Det går också att tillaga i mackjärn.
Dela mackan tvärs över de färgade fälten så regnbågen syns.