Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Koka löken i vitvinsvinägerntills vätskan är borta. Låt den svalna.
Rör ihop löken tillsammans med crème fraiche, färskost och fint hackad gräslök.
Smaka av med salt och peppar.
Övriga förberedelser
Koka potatisen, låt den svalna till den är ljummen eller helt kall.
Skölj salladen grundligt och avlägsna sedan allt vatten.
Hacka rödlöken fint.
Dela varje rädisa i fyra delar.
Montering
Lägg först på salladen på Surdegsgoda, därefter den skivade potatisen. Skeda på gräslökscrèmen och sedan rödlök, rädisor och lite extra finhackad gräslök.