Pepparrots- och äppeldoftande renstekssmörgås | Pågen
10 minuter
5 5 1 0 röster

Pepparrots- och äppeldoftande renstekssmörgås


Ingredienser

Per smörgås

  • 2 skivor bröd
  • 2 x 20 g pepparrots- och äppelspread
  • 30 g renstek, skivad  (3 skivor)
  • 30 g saltgurka, längdskivad   (3 skivor)
  • 10 g äpple, skivat   (2-3 skivor)
  • 10 g blandsallad

Pepparrots & äppelspread (till ca 4-5 mackor)

  • 20 gram pepparrot, riven
  • ½ dl äppelmos
  • 150 gram Philadelphiaost
  • 2 msk citron, pressad
  • Salt
  • Vitpeppar

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda samman ingredienserna till pepparrots- & och äppelspreaden.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela pepparrot & äppelspread på de två brödskivorna.
  4. Lägg renstek på ena skivan och saltgurka på andra skivan.
  5. Lägg på sallad på rensteken och lägg ihop mackan.