Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Gör tjocka amerikanska pannkakor ännu godare genom att blanda i hackade och krämigt goda Gifflar Vanilj i smeten. Ett riktigt enkelt men lyxigt efterrättstips!
Blanda de torra ingredienserna till pannkakssmeten i en skål och vispa sedan ner mjölken, det smälta smöret och sist ägget. Vispa tills du har en slät smet.
Hacka upp Gifflar Vanilj i små bitar (ca ¼ del av en påse) och blanda ner i smeten.
Smält lite smör i en stekpanna och grädda sedan pannkakorna i ca 1 ½ minut eller tills du ser att smeten ändrat färg och det kommer små bubblor på ytan, vänd då pannkakan och grädda ca 1 ½ minut till.
Servera med delade jordgubbar, lönnsirap och toppa ditt Gifflar-pannkaksberg med hela Gifflar vanilj!