Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Svenska råvaror för säsongen på mackan är både gott och klimatsmart. Gott Gräddat smaksatt med solmogna äpplen från Österlen toppat med svensk kalkon och äppelröra. Mums!
Ingredienser
4 pers.
6-8 skivor Pågen Gott Gräddat
Äppelröra 200 g cream cheese 1/2 stort rött äpple i små tärningar eller rivet Zest och saft från 1/2 citron 1 bunt hackad gräslök Salt och peppar
Macka Sallad, rökt kalkon, oxalis och gräslök
Tillagning
Gör så här
Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.