Mini-burgare med rostat bröd - Recept | Pågen
4 5 1 6 röster

Mini-burgare med rostat bröd

Att bjuda på festliga snittar att mumsa på innan middagen serveras uppskattas alltid av gästerna. Här kommer ett supertips på fina och supergoda mini-burgare som enkelt görs med hjälp av rostat bröd.


Ingredienser

  • Smörgåsgurka
  • Ost
  • Cocktailtomater
  • Gul lök
  • Valfri färs
  • Halloumi
  • Hamburgerdressing

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda färsen med salt och peppar. Forma till små platta burgare. Stek i smör på medelhög temperatur.
  2. Skär upp halloumi i små fyrkanter (ca 5x5 cm). Stek i smör.
  3. Rosta brödet lätt i stekpanna och skär i fyra lika stora fyrkanter.
  4. Skär cocktailtomater i skivor. Skär gul lök i skivor och dela på hälften.
  5. Montera ihop mini-burgare med lök, tomat, smörgåsgurka och dressing.