Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Att bjuda på festliga snittar att mumsa på innan middagen serveras uppskattas alltid av gästerna. Här kommer ett supertips på fina och supergoda mini-burgare som enkelt görs med hjälp av rostat bröd.
Ingredienser
Smörgåsgurka
Ost
Cocktailtomater
Gul lök
Valfri färs
Halloumi
Hamburgerdressing
Tillagning
Gör så här
Blanda färsen med salt och peppar. Forma till små platta burgare. Stek i smör på medelhög temperatur.
Skär upp halloumi i små fyrkanter (ca 5x5 cm). Stek i smör.
Rosta brödet lätt i stekpanna och skär i fyra lika stora fyrkanter.
Skär cocktailtomater i skivor. Skär gul lök i skivor och dela på hälften.
Montera ihop mini-burgare med lök, tomat, smörgåsgurka och dressing.