Dagobert-Toast - Rasker & JätteFranska - Recept | Pågen
20 minuter
5 5 1 0 röster

Dagobert toast med kalkon, pastrami, fänkålssalami och mortadella

Bygg en hög toast med charkuterier


Ingredienser

  • Pågen Rasker & JätteFranska
  • Rökt skinka, kalkon, pastrami, fänkålssalami, mortadella mm
  • Västerbottensost, skivad getost, mozzarella mm
  • Färskost, valfri
  • Oliver
  • Soltorkad tomat
  • Persilja
  • Lollo bianco-sallad

Tillagning

Gör så här

  1. Rosta 3–4 brödskivor (fler eller färre beroende på hur hög du vill göra den).
  2. Bred på en smaksatt färskost, ex. taco, gräslök, vitlök eller svamp på mellanskivorna.
  3. Varva sedan de olika påläggen och ostarna efter smak och hunger. Prova dig fram med vad du har hemma!
  4. Garnera med oliver, soltorkad tomat och persilja.