Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
En smörstekt krispig Levain-macka med varm brie. Bättre än så kan inte helgen starta!
Ingredienser
2 skivor Pågen Levain
Smör
Brieost
Tillagning
Gör så här
Smörstek två skivor bröd på ena sidan.
Placera brödet med den stekta skivan upp på en skärbräda. Lägg ett par rejäla skivor brie på ena brödskivan. Slå ihop skivorna och lägg tillbaka i stekpannan.
Täck gärna brödet med en skål medan det steks så att osten smälter ordentligt. Vänd brödet när det fått ordentligt med färg.