Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
LingonGrova är ett av Sveriges mest älskade frukostbröd, men visst går det precis lika bra att äta LingonGrova till lunch eller middag. Det mustiga brödet är perfekt att göra en riktigt vattnas i munnen-grilled cheese av!
Ingredienser
2 port.
4st LingonGrova
1st silverlök
Mozzarella
Valfri hårdost
1 dl Majonnäs
1 tsk dijonsenap (eller mer efter smak)
Ett knippe färsk persilja
Smör att steka i
Tillagning
Gör så här
Blanda majonnäs och dijonsenap. Finhacka persiljan och silverlöken. Skär mozzarellan i tjocka skivor.
Bre dijonnaisen på en skiva LingonGrova, toppa med ost, mozzarella, silverlök och persilja. Bre ett till lager dijonnaise på den andra skivan LingonGrova och sätt ihop dubbelmackan.
Stek mackan i en stekpanna med smör för att ge den en fin yta.