Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Smarrig sandwich med aioli, rödbetor och stekt ägg
Ingredienser
4st
8 skivor Pågen Råglevain
smör
8 st ägg
2 dl aioli
400 g kokta rödbetor
8 blad huvudsallad
200 g inlagda kronärtskockshjärtan
Tillagning
Gör så här
Vispa och stek äggen två och två i omgångar med smör, salt och peppar.
Skiva rödbetorna och värm i stekpanna.
Bred brödet med aioli.
Lägg salladsblad på alla åtta.
Lägg sedan rödbetor, stekt ägg och avrunna kronärtskockshjärtan på fyra av dem och vänd på de återstående fyra brödskivorna med sallad för att få fyra sandwichar.