Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Mycket smak för lite ansträngning i denna lättlagade rätt där grillat bröd möter kyckling i sötstark sås och krispiga grönsaker. Din nya favoritmacka till både lunch och middag?
Skär kycklingen i mindre bitar, stek i stekpanna. När kycklingen är färdig häll över teriyakisåsen och stek lite till. Ställ åt sidan.
Smöra två skivor JätteFranska på vardera sida och lägg i mackjärn. När brödet blivit gyllenbrunt och krispigt lägger du på en skiva ost på vardera skiva och behåller mackjärnet öppet tills osten smält.
Lägg ut ett av bröden på en tallrik, toppa med kyckling, sallad, gurka, tomat, rödlök, lite sesamfrön och ev. mer teriyakisås efter smak. Avsluta dubbelmackan med den andra brödskivan på toppen.