Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Fyll på med ett protein som mättar bra, något nyttigt grönt och gärna färska örter eller frön på toppen för att få smörgåsen att kännas som mer än bara en macka.
Ingredienser
4 portioner
4 skivor Pågenlimpan
12 köttbullar
Rödbetssallad
1 gurka
½ kruka dill
½ citron, rivet skal
Olivolja
Tillagning
Gör så här
Hyvla gurkan på längden med en potatisskalare. Lägg gurkremsorna i en skål och blanda i dill och rivet citronskal. Ringla över lite olivolja och vänd försiktigt runt. Smaka av med salt.
Lägg gurksallad och rödbetssallad på mackorna och avsluta med köttbullar.