Lyxig Förrätt med Räkor & Dillmajo i Korvbröd - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Korvbröd med räksallad & potatissallad

En god topping på korv med bröd mättar lite extra och sätter en lyxig touch till måltiden! Dessa 2 röror är enkla att förbereda och perfekta att ta med ut på utflykten.


Ingredienser

Räksallad

4 port.

  • 180 g räkor, skalade
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk dill, finhackad
  • Salt

Potatissallad

  • 200 g fast potatis, kokt
  • 100 g purjolök
  • 2 msk majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt & Svartpeppar

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser förutom räkorna så att de mixas väl.
  2. Vänd sedan ned räkorna och rör runt försiktigt.
  3. Smaka av med salt

.

.

.

  1. Skiva den kokta potatisen.
  2. Skiva den vita delen på en purjolök tunt och lägg åt sidan.
  3. Blanda alla ingredienser förutom potatis så att de mixas väl.
  4. Vänd sedan ned potatisen och rör runt försiktigt. Smaka av med salt och peppar.

Toppa din grillade korv med bröd med en av rörorna och njut!