Korv med Bröd toppat med Kålsallad - Korvbröd - Recept | Pågen
5 5 1 1 röster

Korv med bröd toppad med smakrik kålsallad

Förvandla din korv med bröd till en lyxig och mättande lunch! Kålsalladen kan med fördel förberedas i förväg och är perfekt att ta med på utflykten.


Ingredienser

2 personer

  • 1 påse surkål (gärna ekologisk)
  • Rostad lök
  • 0.5 spetspaprika
  • Ca 100 g spetskål
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • Färsk dill

Tillagning

Gör så här

  1. Strimla spetskålen i fina strimlor.
  2. Finhacka paprikan.
  3. Blanda samman paprika, spetskål och surkål med kryddorna, oljan och lite färsk dill.
  4. Grilla eller stek korven.
  5. Värm gärna korvbrödet i stekpannan eller över den öppna elden.
  6. Lägg korven i Pågens korvbröd, ringla över senap och ketchup och toppa till sist med kålsalladen.


Njut av en enkel men otroligt god och lyxig lunch!