Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Njut av en maffigt god kebabmacka hemma. Våffla Hönö Jollekaka lätt i våffeljärn för att få till den där härligt knapriga känslan. Fyll med kebabkött, krispiga grönsaker och massor med smakrik sås. Sedan är det bara att njuta!
Ingredienser
Hönö Jollekaka
Krispig sallad
Tomat
Rödkål
Kebabkött
Vitlökssås
Srirachasås
Tillagning
Gör så här
Förbered grönsakerna. Hacka tomat och strimla rödkål.
Hetta upp en stekpanna och stek kebab- eller gyroskött i olja i ca 4-5 minuter på medelhög värme.
Våffla Hönö Jollekaka lätt i våffeljärn tills det blir krispigt men inte bränt.
Montera ihop mackan med kebabkött, grönsaker och sås. Njut!