Macka med Panerad Fisk på Hönö Jollekaka - Recept | Pågen
20 minuter
5 5 1 0 röster

Macka med panerad fisk, skaldjur och dill

Macka med panerad fisk med ärtmajonnäs.


Ingredienser

  • Hönö Jollekaka
  • Valfri panerad fisk
  • Ev skaldjur
  • Gröna ärtor
  • Citron
  • Majonnäs
  • Rödbetsskott
  • Dill
  • Spiskummin
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

Gör så här

  1. Tina ärtorna, mosa dem lite lätt och blanda med majonnäs, salt, peppar och spiskummin.
  2. Stek fisken spröd. Vill du hellre använda färska räkor i din macka, så passar det också fint.
  3. Blanda dill och rödbetsskott. Pressa citron över.
  4. Fördela ingredienserna i en Hönö Jollekaka och njut!