Kalkonkorv med Fänkålsslaw & Äpple i korvbröd  - Recept | Pågen
15 minuter
5 5 1 0 röster

Kalkonkorv med fräsch fänkålsslaw och äpple

Fänkål och äpple passar lika bra ihop som ägg och bacon eller tårta och födelsedagar. Att det är nyttigare är en ren bonus.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 korvbröd
  • 4 kalkonkorvar
  • 1 fänkål
  • 1 äpple
  • ½ dl majonnäs
  • rostad lök
  • sallad

Tillagning

Gör så här

  1. Skär fänkål fint på en mandolin och hacka äpple i fina bitar.
  2. Blanda fänkål och äpple med majonnäs.
  3. Skär korven på längden och stek den.
  4. Lägg sallad i korvbrödet och lägg i korven.
  5. Toppa med fänkålsslaw och strö över rostad lök. Krydda gärna med peppar.