Macka med Jordgubbar & Feta - SmörgåsLimpa - Recept | Pågen
4 5 1 1 röster

Macka med jordgubbar och fetaost

Packa picknickväskan med en god jordgubbsmacka med kyckling, sparris, färskost och fetaost. Smaka på sommaren!


Ingredienser

  • Pågenlimpan
  • 2 kycklingbröst med skinn
  • Salt och peppar
  • Olja
  • 1 pk jordgubbar
  • 1 bunt grön sparris
  • Färskost
  • Sallad
  • Groddar
  • 150 g fetaost

Tillagning

Gör så här

Kycklingbröst:

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Krydda kycklingbrösten med salt och peppar, och bryn dem på skinnsidan i olja i ca 3 min.
  3. Lägg dem i en ugnssäker form och efterstek mitt i ugnen ca 20 min eller till 70° innertemperatur.

Skär kycklingbrösten och jordgubbarna i tjocka skivor och dela sparrisen. Bre SmörgåsLimpa med färskost, lägg på sallad, groddar, kyckling, sparris, jordgubbar och smula över fetaost.