Macka med Spenatröra på Italienskt Lantbröd - Recept | Pågen
10 minuter
4 5 1 5 röster

Fräsch macka med babyspenat och färskost på Italienskt Lantbröd

Färskoströra, spenat, krasse och färska tomater. Gott som lunchmacka!


Ingredienser

4 mackor

  • Spenatkräm
  • 65 g babyspenat
  • 150 g färskost
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • Salt och peppar

Tillagning

Tillbehör

250 g baby-plommontomater
1 pkt krasse

Gör så här

Skölj spenaten och låt vattnet rinna av.
Rör ihop färskost, dijonsenap och honung.
Smaka av med salt och peppar.
Blanda spenaten med färskoströran.
Häll röran i en burk och sätt i kylen.
Rör om innan servering och bred ut på
brödet. Toppa med tomaterna och krassen.