Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Hot tuna melt – varm macka med tonfisk, ost, lök och kapris
Sugen på en varm macka? Testa en het tuna melt med tonfiskröra, smält ost och lite hetta från jalapeño – allt mellan krispiga skivor LantGoda. En smakexplosion!
Finhacka rödlök, selleristjälk, dill och jalapeño. Blanda medmajonnäs, kapris, citronzest och citronsaft i en skål. Tillsätt tonfiskfiléer och dela lätt med en gaffel. Krydda generöst med nymald svartpeppar och smaka av med salt.
Bred smör på ena sidan av varje brödskiva. Vänd skivorna så att den smörade sidan är nedåt. Lägg ost och tonfiskblandning på 4 av bröden. Lägg en brödskiva på toppen (smörsidan utåt).
Värm en gjutjärnspanna på medelvärme. Lägg smörgåsarna i pannan, med ostsidan nedåt. Vänd en gång och tryck till mackorna med en tyngd. Grilla tills brödet är gyllenbrunt och krispigt och osten har smält, ca 4 min/sida. Lägg varma mackorna på en skärbräda och skär dem i halvor