Hot honey Halloumi Grahamsbröd - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Hot honey Halloumi

Grahamsbröd är både saftigt och rikt på fullkorn – ett perfekt middagsbröd alltså! Gör en oemotståndlig hot honey halloumi sandwich och måltiden är räddad!


Ingredienser

Du behöver (2 mackor):
  • 2 skivor Pågen Grahamsbröd
  • Ruccola
  • Honung
  • Halloumi (1-2 paket)
  • Citron
  • Chiliflakes
  • Olja att steka brödet i
  • Granatäppelkärnor att toppa med

Tillagning

Gör så här:
  1. Börja med att steka bröden i olja tills de får en krispig yta.
  2. Blanda ihop olivolja, honung, chiliflakes och citron. Skiva halloumin och häll honungsmixen över så de täcks. Stek tills halloumin blir gyllene.
  3. Lägg ut rikligt med ruccola på skivorna, lägg sedan på halloumin och toppa med granatäppelkärnorna.

Om du vill kan du pynta med lite extra honung och chiliflakes.