Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Buu! Här kommer ett skrämmande gott tips till Halloweenfesten! Tänk att färskt Gourmet Hamburgerbröd tillsammans med vanliga hamburgeringredienser kan bli sådana här coola monster. Busenkelt och gott!
Ingredienser
Pågen färskt Gourmet Hamburgerbröd
Hamburgare (vego eller kött)
Hamburgerdressing
Hela saltgurkor
Ost (skär av små trekanter så osten ser ut som tänder)
Sallad
Skivad tomat
Ketchup
Gröna oliver med paprika
Tandpetare
Tillagning
Gör så här
Skär saltgurka tunt på längden.
Skär ut små trekanter av osten så det ser ut som huggtänder.
Montera ihop din hamburgare på hamburgerbrödet. Börja med dressing, salladsblad, tomatskivor, kött/vegohamburgare. Lägg på skivan saltgurka så den sticker ut som en tunga. Fortsätt med ostskivan med tandmönstret ut, ta rejält med ketchup så det ser ut som blod. Avsluta med hamburgerbröd.
Sätt två oliver på varsin tandpetare och sätt ner i locket.