Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Alla älskar korvbröd! Färskt, gott, smidigt och kan avnjutas på flera olika sätt. I den här nya vardagsfavoriten fyller du dem med köttbullar i tomatsås och gratinerar i ugn med riven mozzarella. Mums!
Ingredienser
Du behöver (6 st)
1 pkt Pågen Färska Korvbröd
1 paket färdiga köttbullar
ca 400 g tomatsås, färdig eller hemmagjord
Färdigriven mozzarella
Färsk persilja
Tillagning
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Hetta upp olja eller smör i en stekpanna och stek köttbullarna tills de är varma och fått en fin yta. Häll över tomatsåsen och låt puttra under lock så köttbullarna suger åt sig av smaken.
Fyll korvbröden med köttbullar och tomatsås. Placera ut i en form eller på en plåt. Toppa med riven mozzarella och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter tills osten smält och bröden fått en gyllene yta.
Toppa de färdiga korvbröden med hackad färsk persilja.