Gratinerade Korvbröd med köttbullar i tomatsås - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Gratinerade Korvbröd med köttbullar i tomatsås

Alla älskar korvbröd! Färskt, gott, smidigt och kan avnjutas på flera olika sätt. I den här nya vardagsfavoriten fyller du dem med köttbullar i tomatsås och gratinerar i ugn med riven mozzarella. Mums!


Ingredienser

  • Du behöver (6 st)
  • 1 pkt Pågen Färska Korvbröd
  • 1 paket färdiga köttbullar
  • ca 400 g tomatsås, färdig eller hemmagjord
  • Färdigriven mozzarella
  • Färsk persilja

Tillagning

Gör så här
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hetta upp olja eller smör i en stekpanna och stek köttbullarna tills de är varma och fått en fin yta. Häll över tomatsåsen och låt puttra under lock så köttbullarna suger åt sig av smaken.
  3. Fyll korvbröden med köttbullar och tomatsås. Placera ut i en form eller på en plåt. Toppa med riven mozzarella och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter tills osten smält och bröden fått en gyllene yta.
  4. Toppa de färdiga korvbröden med hackad färsk persilja.