Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Huuu! Fram med vampyrtänderna och spöka ut dig.Halloween är här och det är dags att pyssla och ha kul. Pimpa dina Vanillas till roliga spöken, mumier och monster tillsammans med barnen!
Ingredienser
1 Vanillas-bulle
Vit sockerpasta
2 st sockerögon
Glukossirap
1 st trätandpetare
2 st godisbilar
Tillagning
Gör så här
Fäst ögonen med glukossirap.
Kavla ut sockerpastan och skär den i tunna remsor (ca 4 mm breda och 1 dm långa). Vira pastan runt bullen.
Dela tandpetaren i två delar. Fäst godisbilarna i tandpetarna och stick in i bullen som fötter.