Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Imponera med lyxig Gifflar-tårta – ett måste för alla Gifflar-älskare. Krämigt goda Gifflar Kanel och Gifflar Vanilj möter vispgrädde, vaniljkräm och jordgubbssylt i denna Gifflar-tolkning av en klassisk gräddtårta!
Ingredienser
Tårtbottnar
ca 3 påsar Gifflar Vanilj
ca 2 påsar Gifflar Kanel
Vaniljkräm
Vispgrädde
Jordgubbssylt
Tillagning
Gör så här
Skär upp Gifflar Vanilj i skivor på längden.
Lägg ut tårtbotten och varva sedan varje lager med Gifflar Vanilj, sylt, grädde och vaniljkräm.
Täck utsidan av tårtan med grädde och dekorera kanterna med skivade Gifflar Kanel.