Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Den godaste julkalendern gör du själv. Med olika Gifflar smaker förstås! Pyssla ihop kalendern till familjen, en kompis eller varför inte dig själv? Njutning ända fram till julafton utlovas.
Ingredienser
24 st Gifflar-påsar av olika smaker
2 st rundstavar
Grönt snöre
Hängetikett
Guldig märkpenna
Julgransglitter
Granris
Tillagning
Gör så här
Numrera presentetiketter 1-24 med guldig märkpenna.
Klipp snöret i lika långa längder och trä igenom en och en genom en etikett och en Gifflar-påse.
Snurra in rundstavarna med granris och glitter. Placera de horisontellt med lite mellanrum på ett bord. Fäst grönt snöre i ändarna på respektive rundstav och knyt ihop. Knyt även ett snöre att hänga kalendern i på den översta rundstaven.
Häng upp de pyntade rundstavarna på väggen. Knyt fast påsarna med etiketten utåt rad för rad på rundstaven.