Grillad banan efterrätt - Choklad & Pågen Gifflar - Recept | Pågen
5 5 1 4 röster

Grillad banan med glass, chokladsås och gifflar

Frasiga Gifflar i varma, mjuka bananer och smält choklad. En snabb och tillfredsställande efterrätt när du vill bjuda polarna på något riktigt smarrigt eller när du får oväntat besök.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 bananer
  • 1 påse Gifflar
  • 100 g mjölkchoklad, grovt hackad
  • Mini-marshmallows
  • Chokladsås
  • Glass
  • Citronmeliss

Tillagning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär en skåra i bananerna.
  3. Fyll med Gifflar, choklad och mini-marshmallows.
  4. Grädda Gifflar-bananerna mitt i ugnen i 7–8 minuter.
  5. Toppa med glass, chokladsås och pynta med citronmeliss.