Jättefranska våffla med färska bär | Pågen
5 5 1 0 röster

Finfrukost med brödvåffla

Bjud någon du gillar på en riktigt god och frasig frukost. Eller unna dig själv.


Ingredienser

  • JätteFranska
  • Smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • 1 stort ägg
  • Färska bär och sirap till topping

Tillagning

Gör så här

  1. Rör ihop ägg, mjöl och salt lätt till en smet
  2. Bred båda sidor av brödet med ett tunt lager smör
  3. Doppa den smörade brödskivan lätt i smeten och lägg sedan i våffeljärnet ett par minuter tills brödvåfflan fått en fin färg.
  4. Servera med färska bär och sirap.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.