Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Istället för att steka fattiga riddare till hela familjen kan du nu smidigt göra alla samtidigt i en form. Smarrigt, smidigt och otroligt snabb efterrätt.
Ingredienser
8 skivor Jättefranska
3 ägg
6 dl mjölk
1 dl rörsocker
1 msk kanel
1 msk vaniljsocker
Björnbär
Florsocker
Tillagning
Gör så här
Lägg två lager med Jättefranska i en form.
Mixa ägg, mjölk, rörsocker, kanel och vaniljsocker till en jämn smet.
Häll smeten över bröden i formen
Grädda mitt i ugnen i ca 20 - 25 minuter på 200 grader.
Pudra över florsocker och servera med björnbär eller bär som du gillar.