Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Häll av kikärtorna och mixa, riv morot och potatis och blanda med kikärtorna och ett ägg, krydda med spiskummin, koriander och chiliflakes. Salta och peppra efter smak. Forma till 4 stycken biffar och stek på medelhög värme.
Skala och koka rödbetorna, mixa till en slät pure, smula ned fetaosten och lägg i två vitlöksklyftor, citronsaft, salt och peppar och mixa vidare till en slät sås.
Montera mackan enligt följande: Börja med en skiva Energi. Grunda med ett eller två romansalladsblad och några rödlöksringar. Lägg på den nystekta biffen och toppa med rödbetssåsen och ärtskotten avsluta med en till skiva Energi.