Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Club sandwich - varm macka med kyckling, bacon och tomat
Sugen på en klassisk macka? Gör en varm club sandwich med saftig kyckling, krispigt bacon och färsk tomat – allt mellan gyllene brödskivor av Pågen Rasker. En riktig höjdare!
Sätt en stekpanna på medelvärme. Klicka i smör och stek brödet gyllene. Dela skivorna till 12 trekanter. Stek bacon krispigt och lägg på hushållspapper. Stek kycklingen i fettet som är kvar i pannan. Sänk värmen när kycklingen fått fin yta och stek till innertemperaturen är 72 °C. Låt svalna och skär i tunna skivor, ca ½ cm.
Bred majonnäs över 4 av bröden. Lägg på salladsblad och en brödskiva som mellanlager. Lägg på tomat, bacon och kyckling. Krydda med timjan, salt och svartpeppar efter smak.
Bred majonnäs över de resterande 4 bröden. Vänd dem och lägg överst på varje smörgås. Tryck försiktigt ihop och servera direkt.