X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Bruschetta med Levain
4 5 1 1 röster

Bruschetta med Levain


Ingredienser

4 st

  • 4 skivor Pågen Levain 
  •  ½ ask gula cocktailtomater
  • ½ ask röda cocktailtomater
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • En god olivolja
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar

Tillagning

Gör så här:

Skölj och dela tomaterna på mitten.
Strimla basilikan (spara några blad till dekoration) och blanda med tomaterna.
Ringla över olivolja och smaka av med salt och peppar. 

Rosta brödet i en torr stekpanna.
Gnid in ena sidan av det varma brödet med vitlök.
Dela brödet i trekanter och ringla över lite olivolja.
Fördela tomatblandningen på brödet och ät direkt. 

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.