Bruschetta med Levain
10 minuter
4 5 1 1 röster

Bruschetta med Levain

Fräsch toast med inspiration från Italien, till lunch eller buffén!


Ingredienser

4 st

  • 4 skivor Pågen Levain 
  •  ½ ask gula cocktailtomater
  • ½ ask röda cocktailtomater
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • En god olivolja
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar

Tillagning

Gör så här

  1. Skölj och dela tomaterna på mitten.
  2. Strimla basilikan (spara några blad till dekoration) och blanda med tomaterna.
  3. Ringla över olivolja och smaka av med salt och peppar. 
  4. Rosta brödet i en torr stekpanna.
  5. Gnid in ena sidan av det varma brödet med vitlök.
  6. Dela brödet i trekanter och ringla över lite olivolja.
  7. Fördela tomatblandningen på brödet och ät direkt. 
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.