Brödstjärnor på JätteFranska - Recept | Pågen
5 5 1 0 röster

Brödstjärnor på JätteFranska

Pigga upp adventsmyset med roliga, pyssliga och framförallt goda brödstjärnor som hela familjen kan njuta av. Det bästa är att ni själva bestämmer topping!


Ingredienser

  • Pågen JätteFranska
  • Smör
  • Hasselnötskräm, apelsinmarmelad, vaniljkräm eller annat gott till topping
  • Florsocker

Tillagning

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Skär skåror i bröden från ett hörn snett mot andra hörnet. Upprepa i alla hörn så du har fyra skåror. Fläta sedan in så du får en stjärnform.
  3. Lägg ut på bakplåtspapper på en ugnsform och pensla med smält smör. Ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter tills de fått en fin gyllene yta.
  4. Toppa med t.ex. hasselnötskräm, apelsinmarmelad eller vaniljkräm och pudra lite florsocker innan servering.