Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Gör helgbaket roligare med magiskt goda och skojiga Breadpops på JätteFranska. Rulla i olika sorters choklad och doppa i valfritt strössel och glitter – bara fantasin kan sätta stopp!
Ingredienser
Ca 15 st
1,5 dl choklad (ljus, mjölk eller mörk)
1 dl vispgrädde
10 skivor Pågen jättefranska
1 tsk vaniljsocker
1 msk smält smör
2 msk florsocker
Tillagning
Gör så här
Smält choklad och vispgrädde i mikrovågsugn. Blanda väl.
Mixa brödskivorna fint.
Blanda ihop brödsmulorna med resterande ingredienser och ställ i kylskåp i ca 15minuter.
Ta ut och rulla bollar. Sätt bollarna på pinnar/sugrör och doppa i smält choklad och valfritt strössel.
Doppa pinnarna i lite smält choklad innan du sticker dom i bollarna, så sitter dom bättre.