Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Bjud på Gifflar när söta spöken och hiskeliga häxor knackar på dörren! Med en påse rysligt goda Gifflar gör du enkelt lagom skrämmande mumier, monster och pumpor till fikasugna halloween-firare. Vem väljer bus när det finns Gifflar?
Ingredienser
Gifflar 1 bulle
Bakchoklad vit
Sockerpasta vit
Chokladlinser 2 st svarta
Glukossirap
Tandpetare 1 st
Svart strössel 2 kulor och mindre bitar
Tillagning
Gör så här
Smält chokladen i vattenbad.
Doppa bullens topp i chokladen. Låt stelna lite.
Strössla över chokladen med strössel.
Forma sockerpastan till två små kulor som blir ögon och placera på chokladlinserna med glukossirap.
Tryck i strösselkulorna i ögonen. Placera med hjälp av tandpetare i bullens topp. Skär små huggtänder av sockerpastan och placera med glukossirap i bullens övre snurra.