Äggröra - Krämig och lyxig äggröra - Recept | Pågen
4 5 1 13 röster

Lyxig macka med äggröra och gräslök

Snabbt och gott till frukost, brunch eller kvällsmat. Här får du ett lite annorlunda tips som ger en krämig äggröra utöver det vanliga. Perfekt när du har några ägg över eller bara vill unna dig.


Ingredienser

(ca 2 pers.)

  • 4 ägg
  • 50g smör
  • Gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 skivor Längtan

Tillagning

Gör så här

  1. Knäck äggen i en kall stekpanna och lägg i smöret.
  2. Rör ihop innan du ställer stekpannan på plattan.
  3. Sätt på full värme på spisen och rör om väl.
  4. Precis innan äggröran känns klar tar du av stekpannan från värmen och låter den gå klart på eftervärmen.
  5. Salta, peppra och blanda i gräslöken.
    Servera på en stekt brödskiva.