Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Snabbt och gott till frukost, brunch eller kvällsmat. Här får du ett lite annorlunda tips som ger en krämig äggröra utöver det vanliga. Perfekt när du har några ägg över eller bara vill unna dig.
Ingredienser
(ca 2 pers.)
4 ägg
50g smör
Gräslök
Salt
Peppar
2 skivor Längtan
Tillagning
Gör så här
Knäck äggen i en kall stekpanna och lägg i smöret.
Rör ihop innan du ställer stekpannan på plattan.
Sätt på full värme på spisen och rör om väl.
Precis innan äggröran känns klar tar du av stekpannan från värmen och låter den gå klart på eftervärmen.
Salta, peppra och blanda i gräslöken. Servera på en stekt brödskiva.