Surdegsbröd LantGoda


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Surdegsbröd LantGoda

Bakat med dinkel, som ger en fyllig arom med en aning nötsmak. Vetemjöl från Lilla Harrie Valskvarn i Västra Frölunda, malt av säd odlad på den bördiga västgötaslätten. Smaksatt med kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård på Österlen.

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl*, dinkelvetemjöl, krossade fullkornskärnor av dinkelvete*, surdeg på vete (4%), vetegluten, havregryn*, havreskållning, gula linfrö, jäst, salt, kallpressad rapsolja (1%), vetegroddar, malt av korn.

* Fullkornsinnehåll: 20%, motsvarande 30% av torrvikten.
Dinkelinnehåll: 10%.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 650 g

  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • Från Sverige
Artikelinformation

650g (7 bröd per kartong)
18 skivor per bröd ca 34g/st
Totalt 4,55 kg per kartong

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 205
Svensk Cater: 221
Servera: 457796
Menigo: 404785

  • Nyckelhålsmärkta
  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Osötade
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (38 g)
Energi 1070 kJ / 256 kcal 407 kj / 97 kcal
Fett 3 g 1,1 g
Varav mättat fett 0,5 g 0,2 g
Kolhydrater 43 g 16,3 g
Varav sockerarter 1 g 0,4 g
Fiber 5 g 1,9 g
Protein 11 g 4,2 g
Salt 1 g 0,4 g


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Andra gillar också

Fina Fina PågenLimpan PågenLimpan
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.