Surdegsbröd LantGoda

Bakat med dinkel, som ger en fyllig arom med en aning nötsmak. Vetemjöl från Lilla Harrie Valskvarn i Västra Frölunda, malt av säd odlad på den bördiga västgötaslätten. Smaksatt med kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård på Österlen.

Konsument Storhushållskund

Vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl*, dinkelvetemjöl, krossade fullkornskärnor av dinkelvete*, surdeg på vete (4%), vetegluten, havregryn*, havreskållning, gula linfrö, jäst, salt, kallpressad rapsolja (1%), vetegroddar, malt av korn.

,, , veteskållning, vetegluten, surdeg på vete (4%), salt, , , durumvete,  och vete.

* Fullkornsinnehåll: 20%, motsvarande 30% av torrvikten.
Dinkelinnehåll: 10%.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 650 g

  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • Från Sverige
Artikelinformation

650g (7 bröd per kartong)
18 skivor per bröd ca 34g/st
Totalt 4,55 kg per kartong

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 205
Svensk Cater: 221
Servera: 457796
Menigo: 404785

  • Nyckelhålsmärkta
  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Osötade
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (38 g)
Energi 1070 kJ / 256 kcal 407 kj / 97 kcal
Fett 3 g 1,1 g
Varav mättat fett 0,5 g 0,2 g
Kolhydrater 43 g 16,3 g
Varav sockerarter 1 g 0,4 g
Fiber 5 g 1,9 g
Protein 11 g 4,2 g
Salt 1 g 0,4 g
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.