Världsrekordmacka #2

Doha 2014, 100 m fjäril.

Tid: 54.61

Uppladdning: LingonGrova med ost och paprika. 

Sarah berättar

Det var söndag kväll och bara timmar kvar av mästerskapet. Trots det hade jag två distanser kvar att simma – 200 m fritt och 100 m fjäril. Mästerskapet hade börjat ganska dåligt och jag hade för ovanlighetens skull inga skyhöga förväntningar på mig själv. Jag minns att det var väldigt jämnt stora delar av loppet, men mot slutet av tredje sträckan gick jag upp i ledning. Jag fick en bra sista vändning och efter det kunde jag behålla ledningen hela vägen till guld och världsrekord. Att överträffa mina egna förväntningar på det sättet var en helt otrolig känsla och en värdefull erfarenhet. Det gav mig en ännu större anledning att alltid tro på mig själv och min förmåga. Men trots både guld och världsrekord fanns det ingen tid för firande, en timme senare var det dags för 200 fritt. Det var med andra ord hög tid att ladda om och få i sig lite ny energi.

Ingredienser

  • LingonGrova
  • Smör
  • 2-3 skivor av din favoritost
  • en bit paprika

Tillagning                                                                 

Bre på lite smör på en skiva LingonGrova. Lägg på 2-3 skivor av din favoritost och en bit paprika. Servera med valfri dryck.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.