Surdegsbröd KärnSund


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Surdegsbröd KärnSund

Bakat med durum, som ger brödet fyllig smak och gyllene färg. Råg- och vetemjöl från Lilla Harrie Valskvarn vid Kävlingeån i Skåne, malt av säd odlad på bördiga, skånska åkrar. Smaksatt med kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård på Österlen.

Konsument Storhushållskund

Vatten, klippt fullkornsråg*, vetemjöl, fullkornsdurumvete*, vetegluten, surdeg på vete och fullkornsråg* (5%), malt av korn, kallpressad rapsolja (1,5%), jäst och salt.

*Fullkornsinnehåll: 35%, motsvarande 50% av
torrvikten.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning: 700 g 

  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • Från Sverige
Artikelinformation

700g (7 bröd per kartong)
16 skivor per bröd ca 41g/st
Totalt 4,9 kg per kartong

Produktblad

Artikelnummer

Pågen fryst: 209
Svensk Cater: 209
Martin & Servera: 347773
Menigo: 404786
Dafgård: 75229

  • Nyckelhålsmärkta
  • [Missing text '/categories/category[@name="frozen"]/description' for 'Swedish']
  • Osötade
  • Från Sverige
Näringsvärde Per 100 g Per Skiva (44 g)
Energi 1000 kJ / 240 kcal 440 kj / 106 kcal
Fett 3 g 1,3 g
Varav mättat fett 0,4 g 0,2 g
Kolhydrater 38 g 16,7 g
Varav sockerarter 3,5 g 1,5 g
Fiber 6,5 g 2,9 g
Protein 12 g 5,3 g
Salt 1 g 0,4 g


Närodlat & Svenskt

Vårt bröd bakas på svenska råvaror, så närodlade som det bara går. Spannmålen mals i vår egen kvarn och odlas av kontrakterade bönder på åkrar som inte slamgödslats. Därför har vi märket Från Sverige på våra bröd så att du lättare kan göra ett gott val.

Andra gillar också

JätteFranska JätteFranska Kneipp Kneipp
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.