Samla & få solsoffa eller dry bags

Nu kan du samla till en uppblåsbar solsoffa och dry bags till sommarens äventyr. Den sköna solsoffan fylls enkelt med vinden och är lätt att ta med på stranden och picknicken. Dessutom kan den användas i vatten. Tänk att guppa runt med din lilla solsoffa vid stranden och bara njuta av sommaren. När du har guppat klart är det bara att tömma luften och rulla ihop soffan i den lilla bärväskan.

Koder och premier

5 streckoder - Vattentät Dry bag 5L. Perfekt för värdesaker. Värde ca 200 kr.
10 streckkoder - Vattentät Dry bag 15L. Perfekt för äventyr. Värde ca 300 kr.
15 streckkoder - Solsoffa till land och vatten, 160 x 75 cm. Värde ca 500 kr.

 

Solsoffan

Den sköna solsoffan fylls enkelt med vinden och är lätt att ta med på stranden och picknicken i en liten bärväska. Dessutom kan den användas i vatten.

Så här fyller du Solsoffan:

  1. Öppna ena änden
  2. Dra tuben genom luften
  3. Upprepa med andra änden
  4. Rulla ihop och knäpp spännet

 

 

Dry bags

Våra slitstarka dry bags skyddar din packning i vått och torrt. Den lilla bagen är perfekt för barnen eller dina värdesaker, och den stora rymmer allt du behöver till stranden. Sommarens tätaste bagar!

 

 

Solsoffan är lätt att ta med sig
Dry bagen skyddar packningen

Så här gör du!

 

  1. Samla 15 (solsoffa), 10 (drybag 15 l) eller 5 (dry bag 5 l) streckkoder från valfria Hönö-bröd.
  2. Klipp ut och lägg streckkoderna i samlarkuvertet som du kan skriva ut här. Frankera kuvertet, fyll i dina uppgifter och skicka till oss. Givetvis går det bra att samla till flera solsoffor eller dry bags i samma kuvert. Kom bara ihåg att ange vilka premier du vill ha och vilket antal.


Du kan även använda ett vanligt kuvert och bifoga namn, adress, telefonnummer,  streckkoder och vilka premier du önskar. Glöm inte frankera. Skicka till: 

”Hönökampanj”
Emonija AB
Box 1
274 21 Skurup


Kampanjen varar till 2017-08-31 eller så långt lagret räcker, först till kvarn gäller. Premierna börjar skickas ut med start från vecka 24, 2017.

Porto och expeditionsavgift tillkommer med 49 kr för försändelsen av premien. Om du skickar in streckkoder till flera premier vid ett och samma tillfälle, betalar du endast 49 kr för porto och expeditionsavgift.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.