Vetemjöl1, vatten, siktat rågmjöl1, surdeg på fullkornsråg2, sirap1, fullkornsmjöl av råg1, 2, rågskållning2, vetegluten, rapsolja1, malt av korn och råg, jäst och salt.
Brödet innehåller 28% råg.
1 Svenskodlad råvara.
2 Fullkornsingrediens.
Fullkornshalten i brödet är 13% vilket motsvarar 19% av torrvikten.
SVENSKT MJÖL
95% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet
Vikt per förpackning: 820 g
820g (6 bröd per kartong)
16 skivor per frp ca 51g/st
Totalt 4,92 kg per kartong
Pågen fryst: 277
Martin & Servera: 622761
Menigo: 409172
Näringsvärde | Per 100 g | Per Skiva (51 g) Per (0 g) |
Energi | 1065 kJ/255 kcal | 543 kJ/130 kcal 11 kJ/3 kcal |
Fett | 2,7 g | 1,4 g 0 g |
Varav mättat fett | 0,4 g | 0,2 g 0 g |
Kolhydrater | 46 g | 23,5 g 0,5 g |
Varav sockerarter | 8,9 g | 4,5 g 0,1 g |
Fiber | 5,1 g | 2,6 g 0,1 g |
Protein | 8,3 g | 4,2 g 0,1 g |
Salt | 1 g | 0,5 g 0 g |
Smakorden hjälper till att sätta ord på vad smaklökarna upplever
Sötma
Syrlighet
Sälta
Specifik
karaktär
Mustig