Zucchini- och vitlökstoast
20 minuter
5 5 1 0 röster

Zucchini- och vitlökstoast


Ingredienser

(4 personer)

  • 16 små skivor mjukbröd
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 2 zucchini, tunt skivade
  • 4 tomater, tunt skivade
  • 2 paprikor, tunt skivade
  • 16 skivor lufttorkad eller rökt skinka

Tillagning

  1. Blanda crème fraiche med vitlök, salt och peppar.
  2. Fördela zucchini, tomat och paprika på hälften av mjukbröden.
  3. Klicka den smaksatta crème fraichen över grönsakerna och lägg på två skivor skinka.
  4. Lägg på den andra hälften av mjukbröden som lock. Pressa ihop och grädda i en smörgåsgrill eller våffeljärn.
  5. Skär upp i snygga portionsbitar före serveringen.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.