X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Zucchini- och vitlökstoast
20 minuter
3 5 1 110 röster

Zucchini- och vitlökstoast


Ingredienser

(4 personer)

  • 16 små skivor mjukbröd
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 2 zucchini, tunt skivade
  • 4 tomater, tunt skivade
  • 2 paprikor, tunt skivade
  • 16 skivor lufttorkad eller rökt skinka

Tillagning

  1. Blanda crème fraiche med vitlök, salt och peppar.
  2. Fördela zucchini, tomat och paprika på hälften av mjukbröden.
  3. Klicka den smaksatta crème fraichen över grönsakerna och lägg på två skivor skinka.
  4. Lägg på den andra hälften av mjukbröden som lock. Pressa ihop och grädda i en smörgåsgrill eller våffeljärn.
  5. Skär upp i snygga portionsbitar före serveringen.

Andra gillar också

Gudmodern 1284
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.